ESCAIRE Fusteria Ebensiteria on Mallorca

Mobiliari artesanal de
referència a Mallorca

NOSALTRES

Som un equip qualificat de fusters i ebenistes amb seu a Sineu, Mallorca. Procedim de diferents països, així que el nostre plantejament de cada projecte és plural i enriquidor. Hem tingut el privilegi de treballar amb clients destacats a molts projectes, fabricant estructures i peces significatives amb solucions creatives, estètiques i funcionals. Impulsats per materials d'alta qualitat i tècniques tradicionals, així com per la nostra fascinació per la perfecció, sempre estem buscant el nostre proper repte.

MITJANS

Sempre a la vostra disposició

ASSEMBLADORA

BIAIXADORA

BRIQUETADORA

CAIXADORA

CANTEJADORA

ESCAIRADOR

FRESADORA DE BANC

FREGADORA DE DISC

FRONTISSADORA

MOTLLURADORA

PANTÒGRAF

PLANEJADORA

PREMSA

REGRUIXADORA

SERRA CINTA

TRAUCADORA

TUPI

Sergi de ESCAIRE Fusteria Ebensiteria on Mallorca

FUNDADOR

ESCAIRE Fusteria Ebenisteria va ser fundada per en Sergi Pinto, modelista i fuster des del 1997. Ha treballat i viscut a Alemanya, Índia, Xina i França. A causa de l'escassetat de professionals i la manca de serietat al sector de la fusteria, en Sergi va decidir crear ESCAIRE per abordar aquests problemes i donar-los una solució sòlida i consistent.

VALORS

Superem expectatives

ESCAIRE Fusteria Ebenisteria

EXCEL.LÈNCIA

no només és el pilar vertebrador central, sinó que és en si mateixa el propòsit primer de cada projecte que realitzem. L'excel·lència no és pas una elecció, és el nostre camí.

MESTRATGE

el nostre talent no és el resultat de l'atzar. Contem a les nostres esquenes amb multitud de treballs que recolzen el nostre saber fer.

ESCAIRE Fusteria Ebenisteria
ESCAIRE Fusteria Ebenisteria

INTEGRITAT

l'honestedat és més que no pas mentir, enganyar, robar o fer trampes. Nosaltres respectem els nostres clients i proveïdors. I som conseqüents.

PASSIÓ

ens agrada molt el que fem i sobretot ens en sentim orgullosos quan els nostres clients ens feliciten pels nostres treballs.

ESCAIRE Fusteria Ebensiteria on Mallorca

PORTAL PER A PROFESSIONALS

Us convidem que ens visiteu i pugueu veure les nostres instal·lacions i mitjans. Som els vostres aliats per dur a terme els vostres projectes de mobiliari i decoració.
Podeu entrar a la secció professional i descobrir tot el que farem per vosaltres.

Fall in love again with our furniture

© tots els drets reservats